سوالات متداول مشتریان

چرا ایوان آب؟

ما در مجموعه ایوان آب با سابقه چندین ساله و بستر بسیار بزرگ و گاها چندین برابر نیاز یک کارخانه آب معدنی، با تجهیزات روز دنیا و ساخت کشور آلمان از همان ابتدا به دنبال کیفیت و توسعه مجموعه خود بوده و هستیم. چشمه آب ما از دل کوهستان های زاگرس واقع در چند کیلومتری شهرستان سپیدان تامین میگردد. این آب مطابق با آزمایشات وزارت بهداشت میباشد و تمامی پروانه های بهداشتی و سلامتی را  کسب نموده است. خط تولید با بهره گیری از تجهیزات کاملا به روز و پیشرفته از شرکت کرونس آلمان طراحی و اجرا شده و در نوع خود کم نظیر میباشد. تمامی مراحل از ساخت بطری تا بسته بندی و بارگیری به صورت مجتمع و یکپارچه در کارخانه ما انجام میگردد.
وب سایت کارخانه کرونس آلمان

چگونه میتوانم با ایوان آب ارتباط برقرار کنم؟

شما میتوانید از بخش تماس با ما و یا آدرس و شماره تلفن درج شده در انتهای وب سایت با مجموعه بزرگ ایوان آب در تماس باشید. البته دقت بفرمایید برای هماهنگی بیشتر قبل از مراجعه حضوری به درب کارخانه میبایستی با شماره تلفن مندرج تماس حاصل نموده و با مدیریت مجموعه هماهنگی لازم را به عمل آورید.

آب معدنی چیست؟

آب معدنی آبی است که نسبت به آب معمولی از نظر میزان مواد معدنی، نوع مواد معدنی و گاز و همچنین درجه حرارت تفاوت داشته باشد.

آب‌های معدنی، از چشمه‌های طبیعی یا چشمه‌هایی که مصنوعی ایجاد کرده‌اند، جریان دارند و آن‌ها را در همان سرچشمه در ظرف مخصوصی پر می‌کنند و برای مصرف حمل می‌نمایند. آب چشمه‌ها بطور کلی دارای نمک‌هایی هستند که در موقع عبور آب از سطح زمین در آن حل شده باشد. مقدار این نمک‌ها در آب‌های معدنی به‌ مراتب زیادتر و حداقل به یک در هزار می‌رسد.
منبع: ویکی پدیا فارسی

چه میزان آب در روز برای سلامتی من لازم است؟

شما همه روزه در طی تنفس، تعریق و ادرار و اجابت مزاج، آب بدنتان را از دست می دهید. برای عملکرد مطلوب بدنتان می بایست ذخایر آبی بدنتان را با مصرف غذاها و نوشیدنی های حاوی مایعات، تجدید و بازسازی نمایید. مطالعات بسیاری تلاش کرده اند که نیازهای تقریبی بدن به آب را به طور متوسط برای بزرگسال سالمی که در یک آب و هوای معتدل زندگی می کند، تخمین بزند. در ذیل به بعضی از این نظریات اشاره می شود:

نظریه جایگزینی مایعات دفعی: میزان دفع ادرار برای بالغین به طور متوسط در حدود 1.5 لیتر (6.3 فنجان) در روز می باشد. شما در طی روز به طور متوسط نزدیک به یک لیتر آب را طی تنفس، تعریق و اجابت مزاج از دست می دهید. غذاها معمولا شامل 20% از کل مایعات دریافتی شما می باشد. لذا اگر در طی روز 2 لیتر آب و یا دیگر مایعات (کمی بیش از 8 فنجان) را مصرف نمایید ، عموما به موازات دریافت رژیم غذایی طبیعی مایعات از دست رفته را جبران خواهید نمود.

مصرف روزانه 8 لیوان آب که هر لیوان حاوی 240 سی سی آب باشد:  یک نظریه دیگر در مورد دریافت آب قانون 8×8 (نوشیدن 8 لیوان آب / هر لیوان آب حاوی 8 اونس یا 240 سی سی آب است) که در کل معادل با مصرف 1.9 لیتر آب و مایعات در طی روز می باشد. این قانون را همچنین می توان به این صورت تعبیر کرد که منظور فقط نوشیدن آب نیست و تمام مایعات مصرفی در طی یک روز کامل را در بر می گیرد. اگرچه این نظریه با شواهد علمی تایید نشده است اما خیلی از متخصصین از این قانون اساسی به عنوان یک الگوبرای تخمین آب و مایعات مصرف شده در طی روز استفاده می نمایند.
منبع: از دکتر حمیدرضا فرشچی

عملکرد آب در بدن من چگونه است؟

آب عنصر شیمیایی اصلی بدن شما می باشد. به طور متوسط 60% از وزن بدنتان از آب تشکیل شده است. خیلی از فعالیتهای طبیعی و عملکردی از بدنتان به آب وابسته است، برای مثال مواردی نظیر: دفع سموم از ارگان ها، حمل مواد مغذی به سلول ها و ایجاد محیط مرطوب برای بافتهای گوش و حلق و گلو همگی از وظایف آب می باشند.

کمبود آب می تواند منجر به دهیدراته شدن و کم آبی بدن گردد ( حالتی که وقتی اتفاق می افتد که بدنتان آب مکفی برای اجرای عملکرد های طبیعی را نداشته باشد). اگرچه مراحل نهایی کمبود آب بدن بویژه در کودکان می تواند منجر به صدمات جبران ناپذیر و یا حتی مرگ گردد ولی کمبود آب ویا دهیدراته شدن ملایم نیز می تواند انرژی بدنتان را تحلیل برده و شما را خسته نماید. این موضوع بویژه در فصول گرم سال بیشتر مشاهده می گردد.
منبع: از دکتر حمیدرضا فرشچی

مصرف آب در رژیم لاغری

معمولا متخصصین تغذیه برای کاهش وزن نیز توصیه می کنند که 7-8 لیوان آب را بنوشید اگرچه شواهد علمی کمی برای آن وجود دارد ولی مصرف کافی آب بویژه در تنظیم سوخت و ساز بدن و نیز در تنظیم اشتها می تواند مفید باشد، چرا که خیلی از افراد چاق در تشخیص حس تشنگی و گرسنگی دچار اشتباه هستند و مصرف منظم آب در جلوگیری از پراشتهایی می تواند موثر واقع شود.

اما مصرف بی رویه آب و یا جایگزین کردن آن به جای وعده های غذایی تحت نام آب درمانی کاملا غیر منطقی بوده و می تواند عوارض فراوان گوارشی و کلیوی ایجاد نماید علاوه براین که این کاهش وزن مداوم نخواهد بود، چرا که شما نمی توانید برای مدت طولانی این رژیم نامتعادل را داشته باشید.
منبع: دکتر حمیدرضا فرشچی

تفاوت آب و آب معدنی

طبق تعریف موسسه استاندارد آب معدنی طبیعی، آبی است که با آب آشامیدنی به دلایل زیر قابل تشخیص است:

آب معدنی محتوای املاح معدنی خاص و کمیاب می باشد. از منابع طبیعی مانند چشمه نقاط حفاری شده از سفره‌های آب زیرزمینی به دست می آید و کلیه اقدامات احتیاطی برای جلوگیری از هرگونه آلودگی یا تاثیرات خارجی روی کیفیت آن باید انجام گیرد. ترکیبات آن در فصول مختلف سال از ثبات نسبی برخوردار است. تحت شرایطی که ویژگی‌های آن تغییر نکند جمع آوری می شود. در نزدیک ترین محل ممکن به سرچشمه آب، تحت شرایط بهداشتی خاص، بسته بندی می شود.

هیچ‌گونه فرایند پالایش، به جز جداسازی اجزاء ناپایدار مثل ترکیبات محتوی آهن، منگنز، سولفور و آرسنیک روی آب معدنی صورت نمی‌گیرد. جداسازی اجزای ناپایدار باید تحت شرایطی انجام شود که در میزان ترکیبات آب معدنی، تغییر اساسی ایجاد نشود.

آب معدنی طبیعی باید در ظروف تمیز و غیر قابل نفوذ بسته بندی شود. ظروف شیشه ای مورد استفاده در بسته بندی آب های معدنی باید با استاندارد ملی مطابقت داشته باشد. ظروف یکبار مصرف برای بسته بندی آب‌های معدنی باید از نوع مجاز برای مواد غذایی باشد. ظرفیت مجاز ظروف حداکثر 5 لیتر می‌باشد. با توجه به نگرانی هایی که در مورد ارتباط جنس بطری ها و خطر ابتلا به سرطان وجود دارد توصیه می‌شود از منجمد کردن بطری ها قبل از مصرف آن خودداری و پس از مصرف محتوی آن از پر کردن و استفاده مجدد در دفعات زیاد خودداری نمایید.
منبع تنسیم نیوز

برچسب گذاری آب معدنی

بارت آب آب معدنی یا آشامیدنی بر روی بسته‌بندی، شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سری ساخت، زمان ماندگاری یا تاریخ انقضاء، شرایط نگهداری مناسب (مثلا نگهداری دور از نور خورشید) باید بر روی برچسب بسته بندی درج شود.

ذکر خواص درمانی تحت هر عنوان و استفاده از هرگونه تصاویر یا عبارت گمراه کننده بر روی برچسب بسته بندی ممنوع است.

منبع: تنسیم نیوز

آیا مصرف آب معدنی پرفشاری خون را درمان می‌کند؟

41 مرد مبتلا به پرفشاری خون، با میانگین سنی 48 سال براساس سن، شاخص توده بدنی و نسبت اندازه دور شکم به دور باسن، نوع و دوز داروهای مصرفی، سیگار و مدت ابتلا به بیماری پرفشاری خون با هم مشابه سازی شدند و بطور تصادفی در دو گروه آزمون (20 نفر) و شاهد (21 نفر) قرار گرفتند. به گروه آزمون روزانه 2 لیتر آب معدنی و به گروه شاهد روزانه 2 لیتر آب شهر تهران به مدت 8 هفته داده شد.

نتایج این بررسی نشان می‌دهد که آب معدنی، تأثیر معنی دار خود را بر کاهش فشار خون در مبتلایان به پرفشاری خون با تأثیر بر میزان کاتیون‌های کلسیم، منیزیم، پتاسیم و سدیم نشان داده که این تأثیر می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی را کاهش دهد.
منبع: سیمرغ

آیا آب معدنی برای کلیه‌های سنگ ساز مفید است؟

در یک طرح اثر آب معدنی که آب قلیایی با میزان بالای بیکربنات و کلسیم است بر روی پارامترهای کلیوی بیماران مبتلا به سنگ کلیه ارزیابی شد.

نتایج نشان داد که آب معدنی قلیایی با میزان بالای بیکربنات و کلسیم در صورت مصرف زیاد (حداقل 2 لیتر در روز) می‌تواند باعث افزایش حجم ادرار 24 ساعته pH و افزایش دفع ادراری سیترات، منیزیم و اسید اوریک در افرادی شود که کلیه سنگ ساز دارند.

منبع: سیمرغ